Despre Noi 
COMPAC este o companie lider în Spania, în domeniul producției de suprafețe decorative de înaltă calitate. Înființată în anul 1975, a devenit PRIMA COMPANIE SPANIOLĂ specializată în producerea și comercializarea marmurei și cuarțului.
Astăzi, COMPAC reprezintă o corporație cu 100% capital spaniol, care sistematic investește în echipamente noi, laboratoare și dezvoltarea de noi produse.
COMPAC presupune viteză și flexibilitate în executarea sarcinilor de orice complexitate, iar experiența de 40 de ani demonstrează calitatea produselor și cel mai important, încrederea clienților din toată lumea.

COMPAC deține două centre moderne producătoare de MARMURĂ (Spania) și CUARȚ (Portugalia), capacitatea totală de producție depășind 4,5 milioane de metri pătrați pe an.
Aici activează mai mult de 400 de angajați calificați, a căror scop este de a îmbunătăți, în fiecare zi,  produsele COMPAC și de a oferi un spectru larg de servicii clienților.
Toate industriile sunt dotate cu echipament modern, cele mai bune component pentru cuarț.
Principala sarcină a întreprinderii COMPAC este să ofere clienților produse BIO de cea mai înaltă calitate.


Întreprinderea COMPAC își comercializează bunurile prin toată lumea, iar oficiile companiei se găsesc pe toate continentele.
Din 2016, produsele COMPAC sunt reprezentate și în Republica Moldova. COMPAC și S.R.L. “Santorina” au semnat un acord de colaborare, prin care S.R.L. “Santorina” a devenit distribuitor exclusiv.

Responsabilitate Socială:


AER
Din 2003, COMPAC implementează un proiect de restaurare a pădurilor din Portugalia, cu scopul de compensare a emisiilor de CO2. În anul 2012, au continuat acest proiect și au ajuns la un total de 30.000 de pini pe plantațiile COMPAC.

APA
Conductele de apă pentru producere, pentru a compensa pierderile în nămol sau evaporarea, provin din apele subterane și/ sau apei de ploaie, fără utilizarea apei din rețeaua publică.

ENERGIA ELECTRICĂ
100% din Energia electrică, care este consumată de compania COMPAC provine din surse regenerabile de energie din Spania.