Сертификаты

 

CONTACT WITH FOOD CERTIFICATE

       

 Toate tipurile de produse, fabricate din cuarțul companiei Compac sunt predestinate pentru contactul cu produsele alimentare, fiind certificate și se conformă normelor Uniunii Europene. Certificatul CE 1935/2004 pentru obiectele destinate contactului cu produsele alimentare.
 


GREENGUARD, GREENGUARD GOLD                                         

                                                                                                                                     
    Certificatul Greenguard confirmă absența oricăror compuși organici volatili (COV). Compuși organici volatili sunt substanțe chimice pe bază de carbon, care se evaporă în aer, la temperatura camerei și sunt în componența a multor coloranți și substanțe chimice, precum și în majoritatea cazurilor se utilizează la fabricarea suprafețelor de lucru din plastic. Certificată de Institutul de Mediu Greenguard, compania Compac asigură răspândirea redusă a diferitelor substanțe chimice în aer, care, la rândul său, permite utilizarea acestor produse în incinta grădinițelor, școlilor și a ospătăriilor. Acest certificat este unul dintre cele mai stricte standarde în domeniul ecologiei.


 


NSF. NATIONAL HEALTH and SAFETY FOUNDATION  

Certificatul FSN (Statele Unite), certifică produsele pentru sănătate, siguranță și protecție a mediul înconjurător . Aceastcertificat indică faptul că produsele COMPAC sunt materiale sigure și igienice pentru utilizarea în contact cu produse alimentare de toate tipurile.
 


LEED®: LEADERSHIP IN ENERGY and ENVIRONMENTAL DESIGH


 

 U.S. Green Building Council (USGBC)Consiliul Construcțiilor Ecologice este un parteneriat non-profit, care are ca scop dezvoltarea și introducerea de noi tehnologii în domeniul construcțiilor ecologice. Compania Compac este membră a Consiliului Construcțiilor Ecologice WorldGBC - cea mai mare comunitate din lume pentru promovarea construcțiilor durabile.


FIRE RESISTANCE CLASSES


QUARTZUL

Certificat pentru produsele din cuarț a companiei Compac. Se conformă cu clasificarea de rezistență la foc pentru toate lucrările de construcții, verificate de AFITILICOF – centru de cercetare și testare a incendiului, în conformitate cu rezoluția IMO A.653 Segun IMO FTPC codul MSC 61(67).

 


 

MARMURA
Certificat pentru produsele din marmură legate de construcție și de produsele construcției, în conformitate cu clasele de rezistență la foc, testate de CTF (Institutul Tehnologic de Incendiu AIDICO, Spania), în conformitate cu standardele UNE - EN 13501-1: 07.
BUREAU VERITAS CERTIFICATION


Bureau Veritas certifică faptul că sistemul de management al calității COMPAC a fost testat și s-a constatat că, se conformă cu ISO 9001: 2008. Sistemul de management, producția și vânzarea de produse de piatra de cuarț COMPAC ISO 9001: 2008.​

EC MARK

 Declarația EC înseamnă că produsul respectă cerințele de reglementare,standardele și specificațiilor tehnice, în conformitate cu “Construction Products Directive” ( 89/106/EEC).​